Project Description

Beton Zemin Makro Tamirat

  • Epoksi Mortar ile Tamir

Makro Tamirat Epoksi Mortar Uygulama

3mm’den büyük çatlaklar ve 10mm’den büyük delikler için uygundur.
Gezegensel sistemle çalışan bir makine kullanarak 16# veya 30# Metal elmas siliminden sonra uygulanır. Delik ve çatlak kenarlarını köşe spirali, hilti ve V şekilli kesim bıçağı yardımıyla derinlik ve genişlik 1cm olacak şekilde kesilir.
Yüzeydeki tozlar vakum ile toparlanarak temizlenir. Epoksi astar ile hazırlanan mortar harcı, ürünün teknik föyünde belirttiği oranda karıştırılarak hazırlanır. Tamir karışımını çatlaklara döktüğümüzde yüzeyden en az 1mm yüksek olduğundan emin olun. Tamir işleminden sonraki silim aşaması 6 saat sonra yapılmalı.

  • Çimento Esaslı Harç İle Tamir

Makro Tamirat Çimento Esaslı Uygulama

Kısmi gevşek ve silim yapılmış yüzeyler için uygundur. Gözle görülen herhangi bir su birikintisi kalmayacak şekilde yüzeyi temizleyin. Gezegensel sistemle çalışan bir makine kullanarak 16# veya 30# Metal elmas siliminden sonra uygulanır.
Delik ve çatlak kenarlarını köşe spirali, hilti ve V şekilli kesim bıçağı yardımıyla derinlik ve genişlik 1cm olacak şekilde kesilir. Yüzeydeki tozlar vakum ile toparlanarak temizlenir. Tamir malzemelerini su ile inceltin (bu oran 1:2) daha sonra seyreltilmiş Hole Filler ile 1:6 oranında tamir motoruyla karıştırın. Tamir karışımını çukur ve çatlaklara döktüğümüzde yüzeyden en az 1mm yüksek olduğundan emin olun. Tamir işleminden sonra silim aşaması 6 saat sonra yapılmalı.

  • Graut Harcı Tamir (Hızlı Kürlenen)

Makro Tamirat Graut Harcı Uygulama

Kısmi oyuk için uygundur.
Uygulama şekli: Dökme Kısmi gevşek ve silim yapılmış yüzeyler için uygun.
Gözle görülen herhangi bir su birikintisi kalmayacak şekilde temizleyin. Tamir malzemesini su ile inceltin (bu oran 1:2) daha sonra seyreltilmiş Hole Filler ile 1:6 oranında tamir motoruyla karıştırın.

Tamir karışımını çukur ve çatlaklara döktüğümüzde yüzeyden en az 1mm yüksek olduğundan emin olun. Tamir işleminden sonra silim aşaması 2 saat sonra yapılmalı.

Makro Tamirat Uygulama

Makro Tamirat Uygulama

Beton Zemin MikroTamirat

  • Mikro Tamirat (Latex Uygulaması)

Çapı 10mm’den az delik; genişliği 3mm’den az çatlaklar için uygundur.
60# Metal elmas kullanıldıktan sonra gezegensel sistemle çalışan bir makine kullanılarak 120# Metal elmas ile tamir işlemi yapılır.
Delik ve çatlaklara sprey yardımıyla yeterince tamir maddesi (Hole Filler) püskürtülür. Silim ile oluşan mortar tamir harcı makine ile delik ve çatlaklara yayılır. Silim makinesini 900-1100Rpm devirde 120# Metal elmas kullanılarak yüzey tamir edilir.

Mikro Tamirat Uygulama

Mikro Tamirat Uygulama